De appartementen
in Cubic

 

1 penthouse

Op de hoek van de Limburg Stirumlaan en de Ambiorixlaan ligt het pareltje van Cubic. Een penthouse met op de 3de verdieping een master bedroom met eigen badkamer en verder nog twee ruime slaapkamers met een gemeenschappelijke badkamer. Op de 4de verdieping heeft dit appartement een mooie open keuken met plaats voor een grote gastentafel, verder een knusse zitruimte en een ontspanningshoek. Op het ruime zuidwestgerichte terras kan u genieten van de middag- en avondzon.

3 villa appartementen 

In Cubic is ook plaats voor geschiedenis. Daarom werd door de architecten de gevel van de historische herenwoning bewaard in het ontwerp.

In dit gedeelte van Cubic werden 3 twee-slaapkamerappartementen ondergebracht. Hun atypische en unieke vorm geeft zo nog meer karakter aan elk appartement. De terrassen van deze appartementen kijken uit op de groene binnentuin van het project. De villa-appartementen hebben hun eigen inkomhal.

16 één-slaapkamerappartementen

In Cubic zijn ook 16 ruime één-slaapkamerappartementen voorzien. Een inkomhal, berging, gezellige leefruimte met open keuken en terras en een slaapkamer die rechtstreeks is verbonden met de badkamer. Het ideale appartement voor een starter, vrijgezel, jong koppel, medior, senior of inventieve belegger.

10 duplex-appartementen

Omdat veel mensen wonen en slapen graag gescheiden houden werden in Cubic ook 10 duplex-appartementen geïntegreerd. Deze één, twee of drie-slaapkamerappartementen hebben afwisselend of het slaapgedeelte of de leefruimte bovenaan. Voor elk wat wils.

20 twee-slaapkamerappartementen

De 2-slaapkamerappartementen in Cubic zijn ‘doorzonners’. Dit betekent dat de appartementen zo zijn opgevat dat de leefruimte  met open keuken en berging zich aan de ene kant van het appartement bevindt, daar waar de slaapkamers en badkamer zich dan weer aan de andere kant van het appartement bevinden. De nachthal met apart toilet zorgt voor de scheiding tussen wonen en slapen.

2 drie-slaapkamerappartementen

De 3 slaapkamerappartementen van Cubic doen u thuiskomen in een wereld van comfort. Naast een ruime inkomhal beschikken deze appartementen over een grote leefruimte met open keuken. Voor uw gemak werd ook een dubbele berging voorzien. Naast de master bedroom en badkamer zijn er verder nog 2 mooie slaapkamers.

Contacteer ons vrijblijvend.

 

Heb je een vraag? Wil je de plannen inkijken. Graag de brochure ontvangen? Vul het contact- formulier in en wij contacteren jouw zo snel mogelijk met de nodige informatie.

    Foreestelaan 86/201, 9000 Gent
    T. 09 240 01 10
    www.
    alides.be